Γιώργος Freddy

People - Τεύχος 15

Όντας πιτσιρικάς και μαθητής πριν από αρκετά χρόνια, συνήθιζα να πηγαίνω στο σχολείο μονίμως με ζωγραφιές από μαρκαδόρους στα χέρια. Εννοείται πως έκανα εντύπωση στους συμμαθητές μου, οι οποίοι έμεναν άφωνοι και έλεγαν ότι "αυτός έχει tattoo"... Ψεύτικα ή αληθινά, ήταν όλα δημιουργίες απ' τον Τάσο, τον αδερφό μου, τον μετέπειτα tattoo artists του Freddy Tattoo.

Η εξέλιξή του Τάσου στον καλλιτεχνικό χώρο ήταν γρήγορη και μεγάλη - στο tattoo και ταυτόχρονα στη ζωγραφική. Βλέποντάς τον, ήθελα να με γεμίσει από πάνω ως κάτω. Από το 2011 που άνοιξε το πρώτο του tattoo studio στο κέντρο του Κιλκίς, με πήρε κοντά του και ξεκίνησα να μελετώ το Photoshop και να δημιουργώ μοναδικά κομμάτια, τα οποία έχουν χτυπηθεί σε πάρα πολλούς πελάτες. Σύντομα θα αναλάβω και το κομμάτι του Body Piercing.

Το tattoo για μένα είναι ένα μέρος της καθημερινότητάς μου όπως και η μουσική, καθώς είμαι λάτρης της Hardcore – Metalcore σκηνής. Συνέχεια μελετώ  δουλειές από άλλους καλλιτέχνες και δημιουργώ σχέδια με τον δικό μου τρόπο και style. 

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ο κόσμος έχει να μάθει πολλά ακόμα, όσον αφορά το tattoo. Οι πελάτες πρέπει να ψάχνονται και μόνοι τους και να είναι σίγουροι πριν κάνουν κάτι. Επιπλέον, δεν μου αρέσει όταν κάποιος 'κράζει' ένα tattoo, καθώς ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο σκέψης για το τι είναι όμορφο... Δεν το κάνει για σένα.

 
Όνομα: Γιώργος
Επάγγελμα: Photoshop designer.
Τόπος διαμονής: Κιλκίς.

Πόσα tattoo έχεις; 

Εφτά.

Σε ποιους καλλιτέχνες τα έχεις χτυπήσει; 

Τάσος Freddy.

Ποιο είναι το πρώτο σου και ποιο το τελευταίο σου; 

Το πρώτο μου είναι ένα biomechanical και το τελευταίο μου είναι ένα full colour sugar skull girl.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου και γιατί; 

Αυτό που χτύπησα στο Thessalonink tattoo festival.

Ποιον tattoo artist θαυμάζεις; 

Samohin, Silvano Fiato, Buena Vista, Xoil.

Ποια τεχνοτροπία tattoo σου αρέσει περισσότερο; 

Realistic, Graphic.

Έχεις μετανιώσει για κάποιο tattoo σου; 

Ναι, αυτό που είχα κάνει στα 16.

Έχεις κάνει cover up και αν ναι τι ακριβώς; 

Όχι ακόμα.

Τα tattoo έχουν επηρεάσει τη ζωή σου και αν ναι, με ποιο τρόπο; 

Τα τελευταία τρία χρόνια δουλεύω στο Freddy Tattoo Studio. Τα tattoo είναι μια καθημερινότητα. Δεν με έχουν αλλάξει σαν άνθρωπο.

Photos by Ino Mei.

Top