Λία Καπρίνη

Girl of the Month - Τεύχος 16

"Θεωρώ πως το tattoo είναι ένα κόσμημα που μένει πάνω σου για πάντα, κάτι που θα το κουβαλάς για μια ζωή... Είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου".

Όνομα: Λια Καπρίνη
Επάγγελμα: Tattoo Artist - Body Piercer - ιδιοκτήτρια του Sorry Mom Tattoo.
Τόπος διαμονής: Κοζάνη.

"Χτύπησα" το πρώτο μου tattoo σε ηλικία δεκαπέντε ετών, την εποχή των νεράιδων και των ξωτικών, σ έναν τοπικό tattoo artist στην πόλη της Κοζάνης. Από την πρώτη στιγμή ήξερα πως θα υπάρξει συνέχεια. Λίγους μήνες μετά προχώρησα στο δεύτερο. Θαύμαζα από μικρή την τέχνη του tattoo μέχρι που απέκτησα το δικό μου studio στην Κοζάνη. Στην επαρχία ήταν δύσκολο για πολλούς να το αποδεχτούν. Εξακολουθεί να υπάρχει η νοοτροπία πως οποίος έχει tattoo είναι φυλακόβιος η ναρκομανής. Ευτυχώς σιγά σιγά φεύγει αυτό το taboo και πιστεύω πως ένας παράγοντας που βοηθάει σημαντικά είναι η τηλεόραση. Με αφορμή αυτή την υπέροχη τέχνη είχα την ευκαιρία να γνωρίσω πολλούς ανθρώπους και να κάνω κάλους φίλους. Πάνω μου έχω tattoo από διάφορους καλλιτέχνες όπως οι Tzenio, Alex Gotza, Γιώργος Μαυρίδης, Klodian Luca, Raiden, ενώ θαυμάζω κι άλλους πολλούς που δε μ' έχουν ακόμα ζωγραφίσει.

Το HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά την εταιρία Glass & Inox για τη φιλοξενία και τον Δημήτρη Τσιαλοκώστα για την πραγματοποίηση της φωτογράφισης. 

Photos by Ino Mei.
Make up by Feline Blackmoon.
Hair by Georgia Keratsa.

Top