
Φέτος, ένα εκ των παλαιότερων και μεγαλύτερων φεστιβάλ tattoo της Ευρώπης, το Frankfurt International Tattoo Convention, συμπλήρωσε τα 25 χρόνια διοργάνωσης. Το HeartbeatInk Tattoo Magazine βρέθηκε για 3η συνεχή χρονιά στην Φρανκφούρτη, στο παγκοσμίου φήμης κέντρο εκθέσεων Messe και συμμετείχε στο φεστιβάλ με το δικό του περίπτερο.
Tην Παρασκευή 21, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Απριλίου, το Frankfurt International Tattoo Convention προσέλκυσε χιλιάδες επισκέπτες, ενώ οι tattoo artists που συμμετείχαν, ξεπέρασαν τους 600! Ανάμεσά τους, δεν έλειψαν και οι ελληνικές συμμετοχές με τους Χρήστο Γαληρόπουλο, Dynoz Art Attack, Uncl Paul Knows και George Drone, το tattoo studio Makis Tatouages με όλους του tattooers του, καθώς και το Sting Tattoo.
Το Frankfurt International Tattoo Convention μας χαρίζει κάθε χρόνο υπέροχες στιγμές και μας έχει φέρει σε επαφή με εξαιρετικούς καλλιτέχνες και ανθρώπους από το χώρο του παγκόσμιου tattoo community. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοργανωτή Tommy Köhler για το ευγενικό κάλεσμα και τη φιλοξενία και να συγχαρούμε αυτόν και την ομάδα του για την πολύτιμη φιλανθρωπική δράση του φεστιβάλ.
Κείμενο: Ινώ Μέη.
Φωτογραφίες: Πάνος Ζίγκιρης & Ινώ Μέη.
\