HeartbeatInk 4 Year Anniversary Party

Extras - Τεύχος 24

To Σάββατο 6 Μαΐου το Heartbeatink Tattoo Magazine γιορτάζει τα τέσσερα χρόνια ζωής του, καθώς και τον ένα χρόνο λειτουργίας του καλλιτεχνικού του πολυχώρου, των HeartbeatInk Headquarters, με ένα μεγάλο party με spicy cocktails κερασμένα από το ρούμι Salior Jerry και δυνατές μουσικές από αγαπημένους DJs της πόλης. 

INFO

Σάββατο 6 Μαΐου 2017 
HEARTBEATINK HEADQUARTERS
Δεληγιάννη 11 & Φραγκούδη, Καλλιθέα, TK 17671, Αθήνα
*πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο
Μετρό: Συγγρού-Φιξ // Λεωφορείο: Πάντειος
Ωράριο: 18:00 – 00:00
Είσοδος ελεύθερη

SPONSORS 

Sailor Jerry
e-tattoo.gr
Kira Don Jewel 

MEDIA SPONSORS

LIFO
Popaganda

DJ SETS

Santoner RPZ
Akis Kapranos
Nikk Perros

HEARTBEATINK INFO

Το HeartbeatInk ξεκίνησε την πορεία του τον Μάιο του 2013 με το λανσάρισμα του HeartbeatInk Tattoo Magazine, του πρώτου Ελληνικού διαδικτυακού περιοδικού για tattoo. Με αφετηρία τα ποιοτικά και εξειδικευμένα θέματά του, καθώς και την δωρεάν και δίγλωσση εκδοχή του (Ελληνικά – Αγγλικά), το heartbeatink.gr πολύ γρήγορα ξεχώρισε, αγαπήθηκε και απέκτησε φανατικό κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Σύντομα, κατάφερε να κερδίσει την αναγνώριση και το σεβασμό σημαντικών ανθρώπων και επιφανών καλλιτεχνών του international tattoo community, ενώ εδραιώθηκε αμέσως στο χώρο του tattoo στην Ελλάδα. Σε αυτά τα τρία χρόνια ζωής του, το heartbeatink.gr έχει καταφέρει να αποτυπώσει την τέχνη του tattoo με τη δική του μοναδική και καλλιτεχνική προσέγγιση, καθώς και να απεικονίσει και να παρουσιάσει με ουσιαστικό τρόπο το Ελληνικό tattoo community. Επίσης, κατάφερε να γίνει κομμάτι του international tattoo scene με την σταθερά ποιοτική δουλειά και πορεία του και έχοντας συναντήσει και εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεντεύξεις από κορυφαίους και πρωτοπόρους καλλιτέχνες παγκοσμίου φήμης, που μίλησαν για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο. 

Στόχος του HeartbeatInk είναι να προαγάγει το καλό tattoo, την κουλτούρα και την τέχνη του tattoo στο σύνολό της και να εξηγήσει στον πολύ κόσμο που δεν έχει ιδέα ή είναι παραπληροφορημένος σχετικά με το τι είναι το tattoo, τις ρίζες και τις εφαρμογές του, την παράλληλη (συν)ύπαρξή του με τον άνθρωπο από την αρχαιότητα έως σήμερα, καθώς επίσης και τι είναι αυτό που καθιστά ένα tattoo καλό και τι όχι. 

Μια από τις προτεραιότητες του HeartbeatInk είναι η τέχνη και η επικοινωνία της στο κοινό, γεγονός που οδήγησε στην φωτογραφική - εικαστική έκθεση "Stigmata" της φωτογράφου και ιδρύτριας του, Ινώς Μέη, τον Μάιο του 2014 στον πολυχώρο «Φουάρ». Η προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν εξαιρετικά μεγάλο, γεγονός που αποτέλεσε σίγουρα επιτυχία, αφού πολυάριθμο μέρος του κοινού δεν είχε κάποια ιδιαίτερη σχέση ή επαφή με το tattoo. 

Την άνοιξη του 2015 η ομάδα του HeartbeatInk θέλοντας να επικοινωνήσει και μέσα από άλλες φόρμες το όραμα και την αισθητική της, εγκαινίασε το HeartbeatInk Apparel, ένα brand αφιερωμένο στο tattoo και με έμφαση στο χειροποίητο και στο Made in Greece. Ο επόμενος στόχος μας ήταν οι εκδόσεις, με αποτέλεσμα την ολόφρεσκη κυκλοφορία του πρώτου μας ημερολογίου, που είναι αυθεντικά Pin Up, αφορά το 2016 και η παραγωγή του έλαβε χώρα εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Σημαντικό κομμάτι για την ολοκλήρωση του οράματός μας, αποτελεί η λειτουργία του πολυχώρου HeartbeatInk Headquarters όπου πλέον στεγάζονται τα γραφεία του HeartbeatInk, showroom & shop, φωτογραφικό στούντιο και art space. Ο χώρος βρίσκεται κεντρικά, στην Καλλιθέα, πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, και άνοιξε επίσημα τις πόρτες του τον Μάιο του 2016.

Τον Οκτώβρη του 2016 φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην gallery των HeartbeatInk Headquarters, η εικαστική έκθεση “Día de los Muertos” με έργα 66 διαφορετικών tattoo artists από όλη την Ελλάδα. Η έκθεση αυτή αποτελεί την πρώτη εικαστική έκθεση εν Ελλάδι, όπου συμμετέχουν αποκλειστικά tattoo artists, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για το tattoo community καθώς και για την καλλιτεχνική σκηνή της χώρας. 

www.heartbeatink.gr 
http://shop.heartbeatink.gr
https://www.facebook.com/Heartbeatink
https://instagram.com/heartbeatink

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 215 5454009
Email Επικοινωνίας: [email protected]

Top