8ο Street Mode Festival - Συνέντευξη με τους graffiti writers: Insane51, Nast & Amok

Extras - Τεύχος 22

Στις 2, 3 & 4 Σεπτεμβρίου το Street Mode Festival δίνει το καθιερωμένο του ραντεβού με τους λάτρεις της street κουλτούρας και της μουσικής, στην Αποθήκη Γ του λιμανιού της Θεσσαλονίκης για 8η συνεχή χρονιά! Το HeartbeatInk Tattoo Magazine μίλησε λίγο πριν το πολυαναμενόμενο τριήμερο με τους αναγνωρισμένους graffiti writers INSANE51, NAST και AMOK - οι δύο τελευταίοι φέρουν και την ιδιότητα του tattooist - οι οποίοι συμμετέχουν στο Street Mode Festival.

Συνέντευξη: Ινώ Μέη.

Πως συνέβη η πρώτη σου επαφή με το graffiti;

NAST: Η αγάπη για ζωγραφική υπήρχε από τότε που με θυμάμαι. Η πρώτη μου επαφή με το graffiti έγινε κάπου στα μέσα του 1995, κάποιος είχε βάψει στη γειτονιά μου, το είδα και «κόλλησα» αμέσως!

INSANE51: Καθαρά για πλάκα και χωρίς να έχω κάποια ιδιαίτερη σχέση με την τέχνη, ζήτησα από έναν φίλο μου που ασχολούνταν με το άθλημα να με πάρει μαζί του για να δοκιμάσω. Το επόμενο βράδυ έκανα το πρώτο μου «κομμάτι», έτος 2007.

AMOK: Graffiti έκανα από τα πρώτα βήματα μου, όπως και οι περισσότεροι μας στα μικράτα μας, μουτζουρώνοντας τα πάντα γύρω μου, μόνο που δεν το αποκαλούσαμε έτσι. Ο πατέρας μου αναγκάστηκε να βάλει ξύλινη επένδυση στους τοίχους μέχρι εκεί που έφτανα, οπότε αναγκάστηκα να κάνω ένα διάλειμμα κάποιων ετών. Ξεκίνησα «επίσημα» αυτή τη φορά στο γυμνάσιο, γύρω στο 2000 επηρεασμένος από φίλους. Έκτοτε, η ανάγκη μου για graffiti δεν σταμάτησε ποτέ.

Graffiti: NAST.

Graffiti: INSANE51.

Graffiti: AMOK.

Ποια είναι η μέχρι τώρα πορεία σου;

INSANE51: Ξεκίνησα από τον τομέα της Γραφιστικής σε τεχνικό λύκειο, ενώ παράλληλα έκανα προετοιμασία σε φροντιστήριο για την Σχολή Καλών Τεχνών. Το 2013 μπήκα στην Καλών Τεχνών της Αθήνας, ωστόσο δεν παρακολουθώ πολύ. Αυτή την περίοδο ασχολούμαι κυρίως με τις τοιχογραφίες μεγάλης κλίμακας (σ.σ. η προσέγγιση του INSANE 51 στο graffiti αφορά καθαρά τα "legal walls" και τα "murals", δηλαδή τις νόμιμες τοιχογραφίες) και προσπαθώ να ταξιδεύω όσο πιο συχνά γίνεται. Βοηθάει πολύ στην εξέλιξη!

AMOK: Μεταξύ 2000 και 2004 βάφαμε σχεδόν όλοι στην παρέα μου σαν nsk, ενώ το tag μου (σ.σ. καλλιτεχνικό ψευδώνυμο) άλλαζε συνεχώς ανάλογα με την ακουστική του και το κατά πόσο με βολεύουν τα γράμματά του. Το 2004 φεύγω για σπουδές στα Ιωάννινα όπου και αλλάζω μόνιμα πλέον το tag μου σε AMOK. Παράλληλα, τα social media μπαίνουν δυναμικά στον χώρο και μέσω του MySpace γνωρίζω τον wake και κατόπιν τον RTM που μαζί με τον RISK δημιουργούμε τους YAKUZA που εν τέλει κατέληξαν να είναι οι amok, rasel, sive, risk, wake, rtm, spike, 12os πίθηκος και anatropia. Μαζί έχουμε βάψει από την πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη έως το Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. Το 2009 επιστρέφω στην Θεσσαλονίκη και συγκατοικώ με τον Tzamer από Ofk σε ένα σπίτι όπου όποιος περνούσε, το «τιμούσε» ζωγραφίζοντας ένα κομμάτι του. Ήταν τρομερό. Στο σπίτι μας συνυπήρχαν μόνιμα πέντε-έξι άνθρωποι των εικαστικών με διαφορετικό υπόβαθρο ο καθένας, όπου άραζαν, ζωγράφιζαν και επηρέαζαν ο ένας τον άλλο. Το brain fuck ήταν καθημερινότητα. Ήταν με διαφορά η πιο ανήσυχη καλλιτεχνικά περίοδος μου. Παράλληλα άρχισα να σπουδάζω γραφιστική και λίγο καιρό αργότερα άρχισα να δουλεύω στο Dirty Roses Tattoo Studio όπου και εργάζομαι ακόμα.

NAST: Δεν πιστεύω ότι στο graffiti κάποιος χαράζει πορεία. Πότε δεν το είδα σαν καριέρα ή δουλειά. Για μένα ήταν εμμονή! Ήταν κάτι που μονοπωλούσε τον χρόνο μου εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο για σχεδόν δύο δεκαετίες. Είναι η κουλτούρα μου, η παρέα μου, το αλάτι και το πιπέρι της καθημερινότητάς μου. 

Graffiti: INSANE51.

Graffiti: AMOK.

Graffiti: NAST.

Ποιο είναι το στυλ σου;

INSANE51: Ρεαλισμός με πειραματικής τεχνικές. Εφέ κίνησης, κουνημένες εικόνες τύπου Glitch. Τελευταία ασχολούμαι με μια τεχνική που απαιτεί γυαλιά 3D για την προβολή του έργου.

NAST: Έχω ασχοληθεί με πολλά στυλ κατά καιρούς με πιο χαρακτηριστικό ίσως το 3D. Τώρα μ' αρέσει να κάνω πιο illustrate πράγματα. Απλά και καθαρά.

AMOK: Το στυλ μου είναι δικό μου. That's the point.

Graffiti: INSANE51.

Graffiti: NAST.

Graffiti: AMOK.

Πως βλέπεις την εξέλιξή του graffiti στις μέρες μας;

INSANE51: Είναι κάτι που εξελίσσεται από μέρα σε μέρα. Περισσότερα υλικά και τεχνικές, λιγότεροι περιορισμοί, πιο πολλοί καλλιτέχνες, πιο μεγάλα project! Μια συνεχής μίξη του παλιού με το νέο που επαναπροσδιορίζει την έννοια του.

NAST: Το graffiti εξελίχθηκε, μπλέχτηκε με άλλες μορφές τέχνης και κολύμπησε σε βαθιά νερά χωρίς να χάσει τη μαγεία και την αλητεία του και χαίρομαι γι' αυτό! Πλέον είναι κάτι που πέρα απ' το αστικό τοπίο, μπορείς να το συναντήσεις σε γκαλερί, video games, ρούχα κλπ. Διεκδίκησε και κέρδισε ένα κομμάτι απ' την πίτα των μέχρι τώρα «αποδεκτών» μορφών τέχνης. 

AMOK: Την παρακολουθώ μέσα από το ίντερνετ (γελάει). Σοβαρά τώρα, εξέλιξη υπάρχει αλλά με τόση πληροφορία και ευκολία γύρω μας, πείτε με γεροπαράξενο αλλά θα περίμενα περισσότερα κι από περισσότερους και ειδικά εδώ στην Ελλάδα. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να υπάρχουν πιο πολλοί εκπρόσωποι της επόμενης από μένα γενιάς. Παρ' όλα αυτά για να μην γίνομαι και άδικος κι εγώ δεν το παρακολουθώ όσο το παρακολουθούσα παλαιότερα. Πάντως, υπάρχουν ήδη μεγάλα ονόματα, παρ' όλο το νεαρό της ηλικίας τους, που σέβομαι για την δουλειά τους στο χώρο.

Graffiti: INSANE51.

Graffiti: NAST.

Graffiti: AMOK.

Ποια η γνώμη σου για τη σκηνή του graffiti στην Ελλάδα; 

AMOK: Η σκηνή της Ελλάδας έχει για μένα τρομερές δυνατότητες χωρίς να θέλω να υπονομεύσω την ποιότητά της που είναι τρομερή με πολλούς τρόπους για το μέγεθός της. Ωστόσο, θεωρώ ότι οι graffiti writers της χώρας επαναπαύονται - συμπεριλαμβάνοντας και εμένα - ενώ βιώνουμε την μεγαλύτερη κρίση της εποχής μας, δεν βλέπω να αποτελούμε «απειλή» πλέον για το σύστημα ενώ αυτό με το προσωπείο της ρουτίνας και των υποχρεώσεων μας έχει τσακίσει. Πραγματικά θεωρώ ότι πρέπει να τιμήσουμε λίγο περισσότερο το παιδί μέσα μας.

NAST: Η ελληνική σκηνή αν και μικρή είναι πολύ δυνατή σε όλους τους τομείς! 

INSANE51: Όσον αφορά στις νόμιμες τοιχογραφίες πάντα, εν έτη 2016, σίγουρα δεν είμαστε η χώρα με τον μεγαλύτερο αριθμό ενεργών Graffiti artist. Σίγουρα το οικονομικό πρόβλημα παίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό, καθώς πρόκειται για ένα ακριβό χόμπυ. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι έχουν περάσει και υπάρχουν ακόμα πολλοί αξιόλογοι artist, που λειτουργούν ως επιρροή για την εξέλιξη των νέων.

Graffiti: AMOK.

Graffiti: NAST.

Graffiti: INSANE51.

Πιστεύεις ότι ένας Έλληνας graffiti artist μπορεί να φέρει φιλοδοξίες στις μέρες μας;

INSANE51: Σίγουρα θα συναντήσει πολλά εμπόδια, αλλά μόνο το τι πιστεύει ο ίδιος μετράει στο τέλος.

AMOK: Κάθε άνθρωπος που πιστεύει και επιμένει σε αυτό που αγαπάει, μπορεί να ζήσει τα όνειρα του.

NAST: Ναι, βέβαια! Τι μπορεί να σε σταματήσει να κυνηγήσεις το όνειρο σου πέρα απ' τον εαυτό σου; Δεν είναι θέμα ούτε εθνικότητας, ούτε γεωγραφικού πλάτους. 

Graffiti: INSANE51.

Graffiti: AMOK.

Graffiti: NAST.

Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης που θαυμάζεις ή σ' έχει εμπνεύσει; 

NAST: Απ' την παγκόσμια σκηνή ο DARE (rip) και ο SWET ήταν ανέκαθεν οι αγαπημένοι μου. Η αφοσίωση και η συνέπειά τους ήταν κάτι που πάντα θαύμαζα. Από Ελλάδα χαίρομαι όταν βλέπω τοίχους του INSANE51.

INSANE51: Σίγουρα πάρα πολλοί! Είναι μια λίστα που ανανεώνεται πολύ συχνά.

AMOK: Υπάρχουν πάρα πολλοί που με επηρεάζουν και που θεωρώ καλλιτέχνες σε αυτό που κάνουν, ασχέτως του αν ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά ή όχι. Καλλιτέχνης για μένα είναι ο Έλληνας που ακόμα ελπίζει και χαμογελά. Ευτυχώς έχω γύρω μου πολλούς τέτοιους ανθρώπους (yakuza crew, dirty roses crew, jamer, ionas, apset, dais, nsk crew και πολλοί άλλοι που βάψαμε μαζί και τα είπαμε - ξέρουν ποιοι - η οικογένειά μου, η κοπέλα μου, οι φίλοι μου, οι παρέα μου, οι εχθροί μου. Όλοι με επηρεάζουν με τον τρόπο τους.

Graffiti: NAST.

Graffiti: INSANE51.

Tattoo: AMOK.

Ποια είναι η σχέση σου με το tattoo; 

NAST: Με το tattoo ασχολούμαι τα τελευταία πέντε χρόνια, ύστερα απ' την προτροπή του φίλου και δασκάλου μου Γιώργου Μαυρίδη. Το στυλ μου είναι ο σκοτεινός ρεαλισμός και ο σουρεαλισμός.

AMOK: Από το 2009 περίπου, εργάζομαι στο Dirty Roses Tattoo Studio όπου προτεραιότητα των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν και συνεργάζομαι - για καλή μου τύχη - είναι η καλλιτεχνική μας εξέλιξη πρώτα απ' όλα και το χαμόγελό μας. Το στυλ μου στο tattoo είναι ένας συνδυασμός graffiti αισθητικής, γραφιστικής,  πολύγωνων, κυβισμού, νερομπογιάς, ρεαλισμού και συμμετρίας σε διαφορετικές αναλογίες, κάθε φορά με σκοπό να δημιουργώ κάτι το οποίο εκφράζει εμένα πρώτα από όλα, αλλά και να κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται.

INSANE51: Πάντα μου άρεσε το tattoo. Ξεκίνησα ένα apprenticeship μόλις τελείωσα το σχολείο αλλά δεν κράτησε πολύ. Το 2015 έγινα επίσημα μέλος του Sake Tattoo Crew ως graffiti artist, όπου και είμαι μέλος μέχρι σήμερα. Παρακολουθώ τα tattoo conventions ως θεατής και άλλοτε συμμετέχω ως guest artist κάνοντας live painting, όπως στο Athens Tattoo Convention και στο Euro Tattoo Convention.

Tattoo: NAST.

Tattoo: AMOK.

Graffiti: INSANE51.

Το tattoo style σου έχει κοινές αναφορές με τα graffiti σου;

AMOK: Σαφώς και το στυλ μου στο  tattoo έχει επιρροές και κοινές αναφορές από το graffiti. Αυτό με διαμόρφωσε και ακόμα με διαμορφώνει. Όλα είναι τέχνη και προσωπική έκφραση ανεξάρτητου μέσου και επιφάνειας.

NAST: Όχι καμία! Ποτέ δεν μπέρδεψα αυτά τα δύο. Ο τοίχος έχει τεράστια διαφορά απ' το δέρμα. Στον τοίχο θα πας να περάσεις καλά με την παρέα σου και να «ψυχοθεραπευτείς». Το tattoo απαιτεί σοβαρότητα, συγκέντρωση, υπευθυνότητα και ακρίβεια. Το tattoo όσο είναι δικό σου άλλο τόσο ανήκει και σ' αυτόν που το κουβαλάει και θα το κουβαλάει μια ζωή. Δεν είναι σε καμία περίπτωση χαβαλές και διασκέδαση, είναι κάτι που σε δένει για μια ζωή μ' έναν άνθρωπο που συναντάς πρώτη φορά και θα σε θυμάται για πάντα. Πρέπει να φροντίσεις να σε θυμάται για καλό λόγο!

Tattoo: AMOK.

Tattoo: NAST.

Σκέφτεσαι μελλοντικά να ασχοληθείς και με το tattooing;

INSANE51: Σίγουρα είναι κάτι που θέλω να δοκιμάσω κάποια στιγμή! Βέβαια απαιτεί χρόνο και αυτή τη στιγμή έχω αφοσιωθεί στο graffiti.

Graffiti: INSANE51.

Tattoo ή graffiti;

NAST: Και τα δύο!

AMOK: Κανένα από αυτά και παράλληλα και τα δύο. Δεν υπάρχουν όρια σε ό,τι αγαπάς.

Tattoo: NAST.

Tattoo: AMOK.

Θεωρείς τον εαυτό σου περισσότερο ως tattoo ή graffiti artist; 

NAST: Θεωρώ το εαυτό μου tattoo artist και graffiti writer.

AMOK: Δεν με θεωρώ καν artist. Τη θεωρώ «βαριά» κουβέντα και δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να απαντήσει για τον εαυτό του. Εγώ κάνω απλά κάτι που αγαπάω.

Tattoo: NAST.

Tattoo: AMOK.

Υπάρχει αλληλεπίδραση ανάμεσα στις δύο τέχνες;

INSANE51: Φυσικά. Πολλοί tattoo artists ξεκίνησαν ως graffiti artists. Σίγουρα οι δύο αυτές τέχνες έχουν πολλά κοινά. Μερικές από τις επιρροές μου προέρχονται από τον χώρο του tattoo.

AMOK: Η τέχνη είναι ένα. Όπως ανέφερα και πριν, δεν υπάρχουν όρια. Οι διαφορετικές λεξούλες που μπορεί να περιγράφουν διαφορετικά ρεύματα υπάρχουν απλά για να τα χαρακτηρίζουν. Όχι για να τα χωρίζουν. 

NAST: Ναι υπάρχει. Το tattoo έχει κλέψει πολλά στοιχεία απ' το graffiti και τ' ανάποδο.

Graffiti: INSANE51.

Tattoo: AMOK.

Tattoo: NAST.

Ποια είναι η γνώμη σου για το Street Mode Festival;

NAST: Είναι ένα φεστιβάλ που το περιμένω πώς και πώς κάθε χρόνο! Συμμετέχω σ' αυτό από την πρώτη διοργάνωσή του και είναι κάθε χρόνο και καλύτερο! Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά όλη την street κουλτούρα της χώρας, να πιει μπίρες και να δει συναυλίες, όλα σ έναν χώρο για τρεις συνεχόμενες μέρες μ' ένα πολύ μικρό αντίτιμο.

INSANE51: Σίγουρα αποτελεί ένα "must" για τους λάτρεις της street κουλτούρας, σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας!

AMOK: Το Street Mode όπως και κάθε φεστιβάλ που σέβεται τον εαυτό του, κρίνεται από το αποτέλεσμά του. Κάθε street φεστιβάλ πρέπει να είναι μία γιορτή και αφορμή για βάψιμο, μπύρες και καλές στιγμές. Αν συμβαίνει αυτό, τότε έχει και διάρκεια. Φυσικά και έχει σημασία κάθε τέτοια ενέργεια από τη στιγμή που επηρεάζει και έρχεται σε επαφή με νέα και παρθένα ως προς το σπορ μάτια.

Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχεις ή μετράς και προηγούμενες συμμετοχές; 

AMOK: Συμμετέχω στο φεστιβάλ από την πρώτη διοργάνωση, με ένα διάλειμμα δύο ετών λόγω υποχρεώσεων.

INSANE51: Είχα συμμετάσχει ακόμα μια φορά το 2012.

NAST: Συμμετέχω κάθε χρόνο σ' αυτό απ' την ίδρυσή του.

Ποιος είναι ακριβώς ο ρόλος σου στη φετινή διοργάνωση; 

INSANE51: Συμμετέχω ανάμεσα στους υπόλοιπους guest graffiti artists κάνοντας live painting σε μεγάλη επιφάνεια. 

AMOK: Ο ρόλος μου είναι να περάσω όμορφα.

NAST: Όπως και κάθε χρονιά συμμετέχω στο κομμάτι του γκράφιτι.

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από τη συμμετοχή σου φέτος;

NAST: Να περάσω καλά, να δω φίλους από άλλες πόλεις και να ξεφύγω για λίγο απ' την ρουτίνα.

INSANE51: Να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο!

8TH STREET MODE FESTIVAL

Παρασκευή 2 - Σάββατο 3 - Κυριακή 4
10:00 - 00:00 · Αποθήκη Γ

Πρόγραμμα Συναυλιών - LINE UP:

Παρασκευή 2/9

Γιάννης Αγγελάκας και οι 100 °C
Tuber
Bad Movies
Χατζηφραγκέτα
Στίχοιμα

Σάββατο 3/9

Mode Stage:
Alpha Blondy & The Solar System
1000Mods
Vodka Juniors
Eισβολέας & The Tedd’s

Warehouse Stage:
Κακό Συναπάντημα Soundsystem
Ταφ Λάθος
Naxatras
Live Band Contest

Κυριακή 4/9

NightStalker
63 High
The Original Sugar Hill Gang
Ημισκούμπρια
Band Contest Winner

Πρόγραμμα δράσεων:​

Street Dance & Breaking Show
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
19:00 - 24:00 - Street Stage

Στο κομμάτι του street dance και του breaking, πραγματοποιούνται 2 διαγωνισμοί. Ένας διαγωνισμός female all style battle όπου 16 χορεύτριες κάθε είδους (all style) μάχονται για τον τίτλο της καλύτερης στην Ελλάδα, και ένας διαγωνισμός breaking όπου 16 χορευτές (b-boys) μάχονται αντίστοιχα για τον τίτλο του κορυφαίου b-boy της χρονιάς. Κάθε ημέρα συμπληρώνεται από special shows που περιλαμβάνουν χορογραφίες και επιδείξεις από τις πιο αναγνωρισμένες ομάδες της χώρας!

Female 1VS 1 All Style Battle
Παρουσιαστές: Jo, Saspens.
Κριτές: Manto, Popping Butterfly, Mira.
Διαγωνιζόμενες: Alexia-Solstice, Amalia, Danai Chan, Eirene, Ermioni, Eva Zafeiraki, Ilkou, Maria Molari, Marilena, Pitoulidou, Kat, Sonia, Sophia Lazo, Tsu, Venia, Youme.

1 VS 1 B-Boy Battle
Παρουσιαστής: Απόστολος Αριστείδου.
Κριτές: Tribal-X, Torch, Saspens.
Διαγωνιζόμενοι: Apro, Exist, Kelment, Lee, Onel, Pyro, Rennie, Revo, Roni, Rotwin, Tasulee Rock, Terpo, Wisco, X.B., Zerow, Zoob.

Special Shows:
Παρασκευή 2/9: Dancehall Invasion & The Groovement, Hooligang, Dramajesties, The Papercity
Σάββατο 3/9: Blackout, Beast Mode
Κυριακή 4/9: The Manzins, Gully Sirens
DJ Show: AmazeMe

Street BMX & Flatland BMX Show
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
16:00 - 19:00 - Προαύλιος Χώρος Αποθήκης Γ & Street Stage

Κορυφαίοι αναβάτες bmx παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ στο Street Stage ο Αλέξης Αλεξανδρίδης παρουσιάζει μία μοναδική επίδειξη δεξιοτεχνίας πάνω στους 2 τροχούς του ποδηλάτου του!

Freerunning - Parkour Action
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
16:00 - 19:00 - Προαύλιος Χώρος Αποθήκης Γ

Η ομάδα parkour του φεστιβάλ, παρουσιάζει τις δυνατότητες του freerunning - parkour και άλλων action - lifestyle sport σε παιδιά και ενήλικες, μέσα από workshops και επιδείξεις καταξιωμένων αθλητών, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

To τριήμερο κορυφώνεται το Σάββατο με το DK’s Tour Of Motion, την συνέχεια του περσινού Freerunning Tour του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Δημήτρη Κυρσανίδη, με 4 στάσεις στην Eλλάδα, μία από αυτές είναι και το Street Mode Festival! 4 freerunners από το φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο Selection Jam του Red Bull Art Of Motion 2016 στην Σαντορίνη. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό είναι ελεύθερη για όποιον το επιθυμεί άνω των 16 ετών.

Graffiti & Street Art Action
Παρασκευή - Σάββατο - Κυριακή
12:00 - 19:00 - Προαύλιος Χώρος Αποθήκης Γ

25 καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν στην δράση graffiti & street art και δημιουργούν επάνω σε έναν τεχνητό τοίχο μήκους 40 μέτρων που έχει στηθεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό στον εξωτερικό χώρο της Αποθήκης Γ! Οι καλλιτέχνες είναι οι: AmazeMe, Amok, Arfs, China, Dane, ET, Insane, Jone 50, Karma, Keik, Kunes, Liosis, Nade, Nast, Patelias, Rasel, Rino, Zone, Atados Club, Epsilon, NickTwo, Pikie Cans & Rigo.

Live Band Contest
Σάββατο
16:00 - 20:00 – Warehouse Stage

Στο stage της Αποθήκης Γ (Warehouse Stage) τα 10 πρώτα ονόματα που αναδείχθηκαν με πάνω από 20.000 ψήφους στο poll που πραγματοποιήθηκε online, διαγωνίζονται μπροστά σε κοινό και κριτές για να διεκδικήσουν ένα slot στο Mode Stage του φεστιβάλ στις 4/9, ένα συμβόλαιο 1 έτους με την Access in Music και D-Sign merch, προσφορά του Rover Bar! Παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Χαριζάνης.

Sunday Market
Κυριακή
12:00 - 22:00 - Αποθήκη Γ

Βινύλια, κασέτες, είδη ένδυσης, second hand και χειροποίητα αντικείμενα, έργα τέχνης και πολλά ακόμα είναι οι πρωταγωνιστές του Sunday Market. Mπορείτε να τα θαυμάσετε από κοντά αλλά και να τα αγοράσετε, στην κυριακάτικη βόλτα σας στο Λιμάνι, στο Street Mode Festival!

City on Street Mode - Presented by Animal

Από φέτος το Street Mode Festival έχει την δική του σειρά στο YouTube! Το "City on Street Mode" είναι μία σειρά βίντεο με επίκεντρο την street κουλτούρα και τις δράσεις που λαμβάνουν χώρα σε ανοιχτό - δημόσιο χώρο. 

INFO:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Εισιτήριο ημέρας: 10 €
Εισιτήριο 2ημέρου: 15 €
Εισιτήριο 3ημέρου: 20 €

Εισιτήρια προπωλούνται ΕΔΩ στο viva.gr.
Καθώς και στα Public, Ianos, Media Markt, Seven Spots, Ticket House, Tattooligans, Rover Bar, The Nephilim και στο Box Gallery.

LINKS:

www.streetmode.gr
www.facebook.com/streetmodefestival
www.instagram.com/street_mode_festival
www.youtube.com/streetmodeGR

Facebook Event.

Graffiti by INSANE51.

Graffiti & Tattoos by NAST.

Tattoos by AMOK.

Top