2ο HeartbeatInk Tattoo Contest – Ο νικητής και το tattoo session του από τον Κώστα Μπαρόνη / Proki Tattoo

Extras - Τεύχος 17

To HeartbeatInk Tattoo Magazine πραγματοποίησε με επιτυχία το “2ο HeartbeatInk Tattoo Contest”, χαρίζοντας μια δωροεπιταγή αξίας 200€ για ένα tattoo από τον Κώστα Μπαρόνη, ιδιοκτήτη του Proki Tattoo Studio. O διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης σελίδας του HeartbeatInk Tattoo Magazine στο Facebook (www.facebook.com/Heartbeatink). Ξεκίνησε στις 30 Δεκεμβρίου του 2014 και ολοκληρώθηκε στις 16 Ιανουαρίου του 2015. Οι συμμετοχές ήταν πολυάριθμες και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που πήρε μέρος στο διαγωνισμό μας. Ο τυχερός νικητής που κληρώθηκε ήταν ο Φώτης Αντωνίου.

Το HeartbeatInk συνάντησε τον Φώτη στο Proki Tattoo Studio την ημέρα του ραντεβού του και συνομίλησε μαζί του κατά τη διάρκεια του πεντάωρου session που είχε με τον tattoo artist και μετρ των black & grey ρεαλιστικών πορτρέτων καθώς και του surreal custom tattoo, Κώστα Μπαρόνη

Αυτό είναι το πέμπτο τατουάζ του Φώτη, οποίος δηλώνει λάτρης του tattoo αλλά όχι των υπερβολών.  Αγαπά κυρίως τα ρεαλιστικά και τα cartoon tattoos. Χαρακτηριστικά μας είπε: "συμμετείχα στον διαγωνισμό του HeartbeatInk και πραγματικά δεν περίμενα να κερδίσω ένα τέτοιο έπαθλο, σε βαθμό που όταν ανακοινώσατε τον νικητή του “HeartbeatInk Tattoo Contest” δεν το πίστεψα! Μέχρι να λάβω το inbox με την επίσημη ενημέρωση, νόμιζα ότι κάποιος μου έκανε πλάκα (γελάει)! Σαφώς και χάρηκα αφάνταστα που κέρδισα και σας ευχαριστώ πολύ κι εσάς και τον Κώστα Μπαρόνη. Όσον αφορά το σχέδιο, η ιδέα για το συγκεκριμένο τατουάζ, προέκυψε από το τομέμ των Μάγιας που έχω ήδη "χτυπημένο" στα πλευρά μου. Έψαχνα λοιπόν έναν Σαμάνο των Μάγιας που θα αποτύπωνε πάνω μου ο Κώστας με το μοναδικό του στυλ. Πριν το ραντεβού, εξέφρασα την επιθυμία μου και για μια νεκροκεφαλή, οπότε ο Κώστας εν τέλει ενέταξε και αυτό το στοιχείο στο τελικό σχέδιο. Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό".  

Το tattoo του Φώτη ξεπέρασε, εύλογα, κατά πολύ την αξία του HeartbeatInk Tattoo Voucher αξίας 200€. Ο Φώτης εκτός από τυχερός, αποδείχθηκε τελικά υπερ-τυχερός, καθώς ο Κώστας Μπαρόνης αποφάσισε να κάνει το tattoo εντελώς δωρεάν!

*To HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Μπαρόνη και το Proki Tattoo Studio για την πραγματοποίηση του “2ου HeartbeatInk Tattoo Contest”.

Photos by Ino Mei

Top