Το 2013 με πολύ αγάπη για την τέχνη του tattoo και το body piercing, το Circus Tattoo ανοίγει τις πόρτες του στον Πειραιά, στην οδό Πραξιτέλους 178 στο Πασαλιμάνι από τον Δημήτρη Μικρό, θέλοντας να δώσει μια άλλη αισθητική και νοοτροπία στην έννοια του tattoo. Η ομάδα του Circus Tattoo πλέον αποτελείται από τους Δημήτρη Μικρό (TAZ) – body piercing, Κατερίνα Δρακουλάκη (KARDERINA) – tattoo artist, Γιώργο Τσολάκη (GLVR) – tattoo artist και Κώστα Αράπογλου (CHOCO) – tattoo apprentice. Ένας χώρος που τηρεί όλους τους υγειονομικούς κανονισμούς,, με αποστειρωμένα εργαλεία, βελόνες μιας χρήσης, σκουλαρίκια από τιτάνιο και χειρουργικό ατσάλι.

Words: Circus Tattoo.
Crew Photos by Ino Mei.

Η Κατερίνα Δρακουλάκη (KARDERINA) ασχολείται επαγγελματικά με το tattoo από το 2014 με ιδιαίτερη προτίμηση στα New School, Old School και γραμμικά / γεωμετρικά. Είναι τελειόφοιτη της σχολής AKTO στον κλάδο D.T.P. & Web Publishing Design.

 

Ο Γιώργος Τσολάκης (GLVR) ασχολείται επαγγελματικά με το tattoo από το 1995. Έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο cartoon style και σε ό,τι έχει χρώμα, ενώ αναλαμβάνει & όλα τα υπόλοιπα στυλ τατουάζ.

Ο Δημήτρης Μικρός (TAZ) ασχολείται επαγγελματικά με το body piercing από το 2011.

Ο Κώστας Αράπογλου (CHOCO) ήρθε σε επαφή με το tattoo τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι apprentice tattoo artist στο Circus Tattoo από τον Οκτώβριο του 2015 με ιδιαίτερη προτίμηση στα ρεαλιστικά black & grey σχέδια. 

Top