Το 2011 ο Paul Doxas μετά από ήδη δώδεκα χρόνια στο χώρο του tattoo, αποφάσισε να βρει το "πεπρωμένο" του σ' ένα χώρο στην Νέα Σμύρνη. Αρχικά μόνος του και στη συνέχεια με την βοήθεια του αδελφού του Peter και του φίλου Αντρέα, άρχισε να λειτουργεί το Destiny. Το 2013 στην ομάδα μπαίνει και η Κική. Όλοι τους στοχεύουν την ποιότητα και την δημιουργικότητα σε κάθε τους βήμα.

Ο Paul βρέθηκε για πρώτη φορά στον χώρο του tattoo πριν από δεκαπέντε χρόνια. Σήμερα φιλοξενεί στο studio του παλιούς και νέους φίλους, θυμίζοντας και δείχνοντας τους την προτίμηση του στο Γιαπωνέζικο και New School tattoo style.

Ο Αντρέας αποφάσισε να ασχοληθεί με την τέχνη του tattoo το 2012. Κατέχει γνώσεις γραφιστικής και η αγάπη του για το comic και τα χρώματα είναι αυτό που τον κάνει να επιδίδεται κυρίως σε Comic και Abstract tattoos.

Η Κική, το νεότερο μέλος της ομάδας, βρήκε και εκείνη το "πεπρωμένο" της το 2013 ξεκινώντας την ενασχόληση της με το tattoo, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον ρεαλισμό και το Neo Traditional.

Ο Peter ή και Πάνος είναι εκείνος που θα βοηθήσει τον πελάτη με τις ιδέες του, καθώς επίσης είναι εκείνος που θα φροντίσει και για την σωστή λειτουργία του studio. Από το 2013 είναι και body piercer.

Crew Photos by Ino Mei.

Top