Βασιλική Μπάμπη

People - Τεύχος 11

Αντίδραση: είχα τα γενέθλια μου, έκλεινα τα δεκατέσσερα, και ήθελα κάτι μοναδικό μόνο για μένα (πόσα ψέματα και αν είπα για να κάνω το πρώτο μου tattoo)… Το ‘απαγορευμένο’ στην εφηβεία πάντα συνδυαζόταν με λίγες σταγόνες τρέλας! 

Ωρίμανση: party time 18 forever, κανείς δεν μπορούσε να πει ότι απαγορεύεται. Κάθε φάση που κάνω ένα tattoo συνδυάζεται με στιγμές και ψυχολογικές καταστάσεις που βιώνω! Ακολουθώ την δική μου αρέσκεια στα tattoo και επιλέγω τους αρτίστες tattoo που επίσης με επιλέγουν! Τα tattoo μου ακούν στα ονόματα Τόλης και Βάσω από το Eightball Tattoo, Tzenios και Raiden (Διονύσης Ασημάκης δημιουργός της κοπέλας με την αλεπού) από το Dildo Tattoo, Μanu από το Dermagrafics Tattoo και Claudio Pittan από το ομώνυμο στούντιο στο Milano. 

H κόκκινη αλεπού - γι' αυτούς που την κατηγορούν - είναι ένας συνδυασμός πονηριάς και τύχης. Για μένα είναι παιχνιδιάρα, εκρηκτική, σεξουάλα, πολυμήχανη, φασιονίστα και και και.... Την αγαπώ γιατί συμβολίζει έμενα και τη δουλειά μου. Ήταν μεγάλη επιτυχία και ευχαριστώ τον Διονύση για την όλη συνεργασία μας. Ευχαριστώ Ινώ και εσένα (πλάκα είχε)! 

Ευτυχώς στην δουλειά μου δεν μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα το ότι έχω tattoo. Δυστυχώς οι γονείς μου έπαθαν σοκ και με αποκλήρωσαν (χιούμορ)! 

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου αγαπάς και τα tattoo σου! Και κλείνω με William Shakespeare “Love me or hate me, both are in my favor… If you love me, I'll always be in your heart… If you hate me, I'll always be in your mind”. Ένα γνωμικό που με ακολουθεί σε πολλά σημεία του κορμιού μου!

Silia_form_web

Όνομα: Βασιλική Μπάμπη
Επάγγελμα: Beauty & Image Consulter.
Τόπος διαμονής: Πειραιάς.

Πόσα tattoo έχεις; 

Λίγα.

Σε ποιους καλλιτέχνες τα έχεις χτυπήσει; 

Έξι.

Ποιο είναι το πρώτο σου και ποιο το τελευταίο σου; 

Πρώτο στη μέση, last πόδια.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου και γιατί; 

Όλα στιγματίζουν χρονικές περιόδους.

Ποιόν tattoo artist θαυμάζεις;

Mike the Athens.

Ποια τεχνοτροπία tattoo σου αρέσει περισσότερο;

Old School.

Έχεις μετανιώσει για κάποιο tattoo σου; 

Όχι.

Έχεις κάνει cover up και αν ναι τι ακριβώς;

Ναι, ένα tribal στην ηλικία των 14 (fail).

Τα tattoo έχουν επηρεάσει τη ζωή σου και αν ναι, με ποιό τρόπο;

Όχι.

Υπάρχει κάποια δραστηριότητα σου που θες να αναφέρεις; 

Αγαπάω.

Silia_08_web

Silia_04_web

Silia_10_web

Silia_06_web

Silia_13_web

Silia_15_web

Silia_17_web

Silia_20_web

Silia_18_web

Silia_19_web

Silia_21_web

Silia_23_web

Silia_22_web

Silia_24_web

Silia_25_web

Silia_26_web

Silia_27_web

Silia_28_web

Silia_30_web

Silia_33_web

Το HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά το κατάστημα Minister of Concrete (Κωνσταντινουπόλεως 42, Γκάζι) για τη φιλοξενία της φωτογράφισης και τον Alex και τη Θεώνη για την πραγματοποίηση της. Ρούχα: Mint Vintage Aesthetics.

Photos by Ino Mei.

Top