Γιάννης Βλαχόπουλος

People - Τεύχος 3 - 4

Ξεκίνησα να κάνω tattoo πριν από τέσσερα χρόνια. Το πρώτο μου ήταν ένα μανίκι Maori. Πολύ θα έλεγαν ότι ξεκίνησα σχετικά μεγάλος (στα 33 μου), αλλά εγώ ήμουν της άποψης ότι αν είναι να έχω κάτι πάνω μου μόνιμα, τότε θα πρέπει να βρω το κατάλληλο σχέδιο καθώς και τον καλλιτέχνη. Πηγαίνοντας στο Dermagrafics και γνωρίζοντας τον Δημήτρη Αρώνη, θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή. Όπως και για τον Δημήτρη, νομίζω πως είμαι η καλύτερη επιλογή, χαχα.

Το Maori μανίκι που προανέφερα, ολοκληρώθηκε σε τρία ραντεβού. Την ίδια χρονιά έκανα σε δύο ραντεβού και το δεξί μανίκι, Maori ξανά, το οποίο πιάνει λίγο πλάτη και στήθος και ολοκληρώθηκε φέτος. Το 2010 αποφάσισα να “ομορφύνω” άλλο ένα σημείο πάνω μου, το οποίο είναι και το αγαπημένο μου και ο λόγος είναι ότι το ευχαριστηθήκαμε όσο κανένα άλλο, τόσο εγώ όσο και ο Δημήτρης και αυτό μάλλον φαίνεται και στο αποτέλεσμα. Αναφέρομαι στη δεξιά μου γάμπα. Το συγκεκριμένο tattoo ολοκληρώθηκε σε εφτά ραντεβού.
 
Ακολούθησε ένα Japanese στην αριστερή μου γάμπα (τρία ραντεβού) και μετά ήταν η σειρά για το αριστερό μου μπούτι, γοφό, μέση (2011, dots, τρία ραντεβού). Το 2012 κάναμε μια νεκροκεφαλή στο δεξί μου μπούτι σε δύο ραντεβού. Τέλος, τον Σεπτέμβρη του 2012 ξεκινήσαμε την πλάτη, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2013 μετά από οχτώ ραντεβού. 

Η προοπτική βέβαια είναι να ενωθούν όλα (κοντεύουμε) και να έχω μόνο ένα tattoo πάνω μου.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω ότι μετά από αυτή την διαδρομή κατάλαβα ότι πάνω από όλα μέτρησε το πόσο τα βρήκαμε με τον Δημήτρη και η χημεία μεταξύ μας. Το αποτέλεσμα νομίζω ότι δικαιώνει και τους δύο μας.

Γιάννης Β._net

Όνομα: Γιάννης Βλαχόπουλος
Επάγγελμα: Ιδιωτικός υπάλληλος.
Τόπος διαμονής: Αθήνα.

Πόσα tattoo έχεις; 

Όταν θα γίνουν όλα, ένα.. θα σου πω!

Σε ποιους καλλιτέχνες τα έχεις χτυπήσει; 

Όλα Dermagraphics, Δημήτρης Αρώνης για πάντα!

Ποιο είναι το πρώτο σου και ποιο το τελευταίο σου;

Δεν υπάρχει πρώτο! Ούτε τελευταίο!

Ποιο είναι το αγαπημένο σου και γιατί;

Η δεξιά γάμπα. Νομίζω πως και για το Δημήτρη και για μένα ήταν σαν να κάναμε tattoo για πρώτη φορά.

Ποιόν tattoo artist θαυμάζεις; 

Δεν θαυμάζω κάποιον! Αυτοί πρέπει να θαυμάζουν εμάς με τα έργα τους! Αγαπάω όμως τον Δημήτρη.

Ποια τεχνοτροπία tattoo σου αρέσει περισσότερο;

Dots!

Έχεις μετανιώσει για κάποιο tattoo σου;

Όχι!

Έχεις κάνει cover up και αν ναι τι ακριβώς;

Όχι. Έψαξα και βρήκα το Δημήτρη για να μη χρειαστώ ποτέ!

Τα tattoo έχουν επηρεάσει τη ζωή σου και αν ναι, με ποιό τρόπο;

Δεν την έχουν επηρεάσει... Απλά την έχουν ομορφύνει!

Υπάρχει κάποια δραστηριότητα σου που θες να αναφέρεις;

Κάνω τον κόσμο να χαμογελάει.

DSC_5161

DSC_5173

DSC_5252

DSC_5220

DSC_5223

DSC_5215

DSC_5188

DSC_5194

DSC_5200

DSC_5203

DSC_5205

DSC_5258

DSC_5261

DSC_5217

Photos by Ino Mei.

Top