"Μ' αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και νιώθω ικανοποίηση όταν βλέπω τους πελάτες μου να φεύγουν ευχαριστημένοι με το tattoo τους, που θα έχουν για την υπόλοιπη ζωή τους".

Όνoμα: Tiffany 
Επάγγελμα: Co - owner of Unicorn Tattoo Studio Glyfada & Corfu / Body - Piercer.
Τόπος διαμονής: Αθήνα.

Tiffany_14_web

Η σχέση μου με το tattoo ξεκίνησε το 2004, όταν πήγα στο Unicorn Tattoo Studio στη Γλυφάδα για να κάνω το πρώτο μου tattoo. Από τότε έγινα συνιδιοκτήτρια, ασχολήθηκα με το body piercing και στη συνέχεια άρχισα να "βαράω" και tattoo. Γνωρίζοντας την επιτυχία που είχε το Unicorn από το 2000, πήρα το ρίσκο και άνοιξα και άλλο Unicorn πέρυσι στην Κέρκυρα, απ' όπου κατάγομαι. Ασχολούμαι καθημερινά και με τα δύο μαγαζιά. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάνω αυτό το επάγγελμα. Είναι σημαντικό να αγαπάς αυτό που κάνεις. Μ' αρέσει η επικοινωνία με τους ανθρώπους και νιώθω ικανοποίηση όταν βλέπω τους πελάτες μου να φεύγουν ευχαριστημένοι με το tattoo τους, που θα έχουν για την υπόλοιπη ζωή τους. Μαζί με τα tattoos, στη ζωή μου έχουν χώρο η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή. Έχω αρκετά tattoos πάνω μου και τα αγαπώ όλα. Πολλές φορές έχω ζηλέψει δουλειές σε πελάτες που θα ήθελα να έχω πάνω μου! Tattoos are for life! Get tattooed. Keep Greece beautiful!

Tiffany_15_web

Tiffany_17_web Tiffany_19_web

Tiffany_20_web

Tiffany_18_web

Tiffany_21_web

Tiffany_22_web

Tiffany_03_web

Tiffany_05_web

Tiffany_02_web

Tiffany_06_web

Tiffany_07_web

Tiffany_09_web

Tiffany_10_web

Tiffany_12_web

Το HeartbeatInk ευχαριστεί θερμά το Freemotion-Vouliagmeni Wellbeing Center (Άρεως 2Α, Βουλιαγμένη) για τη φιλοξενία και την πραγματοποίηση της φωτογράφισης.

Photos by Ino Mei.

Top