“Το tattoo για ορισμένους είναι “μόδα”, για κάποιους άλλους ιδεολογία. Όπως και να το βλέπει ο καθένας για μένα συμβολίζει τον αισθησιασμό“. 

Όνομα: Tammy Archive 
Επάγγελμα: Fashion Designer & Tattoo Artist.
Τόπος διαμονής: Αθήνα.

DSC_4948_web

DSC_4908_web

DSC_4870_web

DSC_4864_web

Η πρώτη μου επαφή με το tattoo έγινε στα δεκαεπτά μου χρόνια, όταν έκανα το πρώτο μου στο Nico Tattoo Studio, στην πόλη μου την Θεσσαλονίκη. Ενώ ήμουν φοιτήτρια μόδας στον AKTO στην Αθήνα, γνώρισα πολύ κόσμο και συναναστράφηκα με άτομα από το χώρο του tattoo. Έτσι άρχισα να “γεμίζω” αργά και σταθερά το σώμα μου με σχέδια δικά μου και άλλων καλλιτεχνών. 

Στη συνεχεία εργάστηκα στο True Love Tattoo Studio, επισκέφτηκα tattoo conventions, διάβασα πολλά πράγματα για την τέχνη της δερματοστιξίας, παρατήρησα δουλειές πολλών καλλιτεχνών και έπειτα από αρκετό καιρό αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά ως artist, παράλληλα με τη μόδα. 

Τα περισσότερα tattoo που έχω πάνω μου είναι Traditional - Old School αισθητικής. Φέτος αποφάσισα να πειραματιστώ και με κάποια ρεαλιστικά σχέδια τύπου πορτρέτα, παρόλο που παλιότερα “σνόμπαρα” το συνδυασμό tattoo διαφορετικού ύφους στο ίδιο σώμα. Στην πράξη πάντως, μου άρεσε τελικά. 

Πλέον κάνω τα δικά μου σχέδια με Neo Traditional χαρακτήρα και pop στοιχειά. Γενικά μεταφέρω την προσωπική μου αισθητική και στα ρούχα που κατασκευάζω και στα σχέδια που προορίζω για tattoo. 

Το tattoo για ορισμένους είναι “μόδα”, για κάποιους άλλους ιδεολογία. Όπως και να το βλέπει ο καθένας για μένα συμβολίζει τον αισθησιασμό. 

Μετά από μια μεγάλη παύση όσο άφορα στην μόδα, επιστρέφω με μια νέα κολεξιόν από την καινούρια σεζόν και με ανανεωμένη διάθεση! Πλέον, έχω και την τύχη να βρίσκομαι στην οικογένεια του Live in Colour Tattoo Studio, το οποίο απαρτίζεται από εξαιρετικούς επαγγελματίες καλλιτέχνες του χώρου και μέσα από αυτήν την εμπειρία ευελπιστώ να διδαχτώ ακόμα περισσότερα πράγματα για την τέχνη του tattoo.

DSC_5001_web

DSC_5006_web

DSC_5029_web

DSC_5012_web

DSC_5136_web

DSC_5155_web

DSC_5164_web

DSC_5242_web

DSC_5252_web

Το HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά τον DJ Iznogood για τη φιλοξενία και την πραγματοποίηση της φωτογράφισης.

Swimsuits by Konstantinos Mitrovgenis.
Bikini by Tolis Skou.
Earrings, neckless, ring by Chrisapitti (Chrisa Vagiani Facebook).

Photos by Ino Mei.
Make up by Kitty Sugarpie.
Props by: Yiannis Georgoulias.

Top