"Το tattoo είναι μια υπέροχη μορφή τέχνης. Φυσικά και θέλω να κάνω και άλλα tattoo. Ωστόσο, έχω χρόνο μπροστά μου, είμαι νέα και διαθέτω πολύ υπομονή".

Όνoμα: Maris Remmel
Επάγγελμα: Proki Tattoo Studio Shop Manager / Body – Piercer.
Τόπος διαμονής: Αθήνα.

Maris_22_web

Maris_21_web

Το όνομα μου είναι Maris και είμαι είκοσι έξι ετών. Γεννήθηκα στην Εσθονία. Ήρθα στην Ελλάδα όταν ήμουν δεκαοχτώ. Αγαπώ την Ελλάδα. Έχω μια υπέροχη οικογένεια εδώ. Έχω έναν πολύ καλό σύζυγο που με αγαπά, με φροντίζει και με κάνει πάρα πολύ ευτυχισμένη. Δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπαρώνη, γνωστός αλλιώς και ως Proki. Έχω επίσης δύο χαριτωμένα σκυλάκια που λατρεύω και τα έχω σαν παιδιά μου. Ο άντρας μου είναι tattoo artist και έχουμε το Proki Tattoo Studio στο Περιστέρι. Το μαγαζί μας είναι πολύ ωραίο, το ίδιο και η ομάδα μας. Είμαι η shop manager και κάνω body – piercing και αφαίρεση tattoo. 

Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν είχα καθόλου tattoo! Τώρα έχω εννέα και μου τα έχει κάνει όλα ο Κώστας. Το tattoo style του είναι ακριβώς το στυλ που μου αρέσει περισσότερο. Το tattoo είναι μια υπέροχη μορφή τέχνης. Φυσικά και θέλω να κάνω και άλλα tattoo. Ωστόσο, έχω χρόνο μπροστά μου, είμαι νέα και διαθέτω πολύ υπομονή. Τα αγαπημένα μου tattoo είναι αυτά που απεικονίζουν τα δύο όμορφα σκυλάκια μου. Οι αγαπημένοι μου tattoo artists είναι οι Κώστας Μπαρώνης, Γιώργος Μαυρίδης, Dimitriy Samohin, Randy Engelhard και η Moni Marino. 

Love ink and get tattooed! Live life to the fullest. You Only Live Once!

Maris_02_web

Maris_01_web Maris_26_web

Maris_07_web

Maris_15_web

Maris_06_web

Maris_10_web

Maris_12_web

Maris_29_web

Maris_31_web

Maris_34_web

Το HeartbeatInk ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο PRIAMOS 2 / GLS (Πλάτωνος 1 & Ποσειδώνος 53, Μοσχάτο) για τη φιλοξενία και την πραγματοποίηση της φωτογράφισης.

Photos by Ino Mei.

Top