
"Αισθάνομαι πως χάρη στα τατουάζ μου, έμαθα να αγαπώ το σώμα μου ακόμα πιο πολύ".
Όνομα: Κωνσταντίνα Κλάδη
Επάγγελμα: DJ στις Ghastly Gals.
Τόπος Διαμονής: Αθήνα.
Μου αρέσουν πολύ τα τατουάζ, παρόλο που δεν έχω πολλά, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Ωστόσο καθένα από αυτά, αντιπροσωπεύει και μια περίοδο της ζωής μου. Τα ανέμελα χρόνια, το rock n' roll, τη μητρότητα και την "μετάλλαξη" που νιώθω ότι βιώνω τώρα... Εξ' ου και το τελευταίο μου tattoo, η πεταλούδα που μου έκανε η Βάσω από το Eightball. Για μένα συμβολίζει τη μεταμόρφωση, την αλλαγή.
Το πρώτο μου τατουάζ το έκανα πριν 15 χρόνια, μια νεράιδα. Μου τη “χτύπησε” ένας φίλος. Αργότερα ξαναχτύπησα το 2007 στον Τόλη (Eightball Tattoo). Ε...από τότε βρίσκομαι σε καλό δρόμο, χεχε. Ο Τόλης μου έχει κάνει τα δύο Black & Grey κομμάτια που έχω και το “χρωματιστό” Old School χελιδόνι με το όνομα της κόρης μου εντός της καρδιάς. Το Old School καράβι και η πεταλούδα είναι από την Βάσω. Αισθάνομαι πως χάρη στα τατουάζ μου, έμαθα να αγαπώ το σώμα μου ακόμα πιο πολύ.
Το HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά το Drunk Sinatra (Θησέως 16 & Κολοκοτρώνη, Σύνταγμα) για τη φιλοξενία της φωτογράφισης και την Βάσω και τον Τεό για την πραγματοποίηση της.
Photos by Ino Mei.
Clothes & Hair Accessories by Run Around Sew.
Hair by Gogo Sarri.