"Τα tattoo είναι σαν «δεύτερο δέρμα» για μένα. Ένα δέρμα που δίνει έμφαση σε αυτό που είμαι. Κάθε tattoo εκπροσωπεί ένα από τα ενδιαφέροντά μου, ένα μέρος της προσωπικότητάς μου ή, απλά, ένα ταξίδι της ζωής μου".

Όνομα: Kassandra Powell 
Επάγγελμα: Director / Videographer.
Τόπος Διαμονής: Λονδίνο.

Kassandra_01_web

Όταν ήμουν δεκαπέντε ο πατέρας μου και εγώ βρισκόμασταν για διακοπές στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, όπου με πήγε για το πρώτο μου tattoo μου σε μια περίεργη περιοχή γεμάτη χίπηδες και trannies. Ήταν μια πολύ ζεστή μέρα με υγρασία και ο ήχος του μοτέρ του tattoo μου δημιουργούσε το αίσθημα λιποθυμίας. Ωστόσο, κατέληξε να είναι η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου. Μετά από αυτό, αποφάσισα πως όταν θα μεγάλωνα αρκετά, θα συνέχιζα να κάνω περισσότερα tattoo, πράγμα που συνέβη όταν επέστρεψα στην Αθήνα από το Ντουμπάι, στην ηλικία των δεκαεννιά.

Στη συνέχεια, ξεκίνησα να κάνω το μανίκι μου, που είναι εμπνευσμένο από δύο αγαπημένους μου pop art καλλιτέχνες: τους Andy Warhol και Lichtenstein. Ξεκίνησα με τον Kodian Luca και συνέχισα με διάφορους ανερχόμενους καλλιτέχνες απ' όλη την Αθήνα . Όταν έγινα είκοσι ενός ετών, ξεκίνησα  να εργάζομαι στο Berlin tattoo studio, όπου απέκτησα κάποια old school tattoo, όπως το sugarskull στο μηρό μου και τα υπόλοιπα στα πόδια μου. 

Πραγματικά πιστεύω ότι τα old school tattoo έχουν μια απέριττη ομορφιά, που με κάνει να τα λαχταρώ ακόμα περισσότερο.

Το τελευταίο μου tattoo έγινε πρόσφατα στην Αθήνα, στο True Love Tattoo Studio από τον Knk , ο οποίος επανασχεδίασε για μένα μια εικόνα της Παναγίας του Μεξικού γνωστή και ως «Παναγία της Γουαδελούπης», σε ένα όμορφο old school στυλ.

Σε γενικές γραμμές δεν προσπαθώ τόσο πολύ να αναλύω τη σημασία των tattoo, απλώς κάνω ό, τι θεωρώ σωστό για μένα την εκάστοτε στιγμή.

Kassandra_03_web

Kassandra_02_web

Kassandra_40_web

Kassandra_16_web

Kassandra_15_web

Kassandra_19_web

Kassandra_24_web

Kassandra_25_web

Kassandra_36_web

Kassandra_37_web

Kassandra_39_web

Το HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά το Andaman thai restaurant (Αλόπης 65 Κάτω Πετράλωνα) για τη φιλοξενία της φωτογράφισης και τον Παύλο και τον Romano για την πραγματοποίηση της.

Photos by Ino Mei.
Make up by Gregory KaraFeline Blackmoon.

Top