"Η σχέση μου με την τέχνη του tattoo άρχισε αρκετά νωρίς... Σε ηλικία δεκατεσσάρων ετών η μητέρα μου αποφάσισε να μου κάνει ένα κάπως ασυνήθιστο δώρο… Από τότε ήξερα ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή"!

Όνομα: Έβελυν
Επάγγελμα: Nail Artist – Body Piercer. 
Τόπος διαμονής: Αθήνα.

Evelyn_18_web

Στα δεκαέξι μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με το body piercing. Στην αρχή ερασιτεχνικά, αργότερα το έψαξα περισσότερο και παρακολούθησα σεμινάρια, ενώ πρόσφατα ξεκίνησα να ασχολούμαι και με dermal modification. Παράλληλα είμαι και nail artist κάτι το οποίο αγαπώ πολύ, μιας και μου αρέσει οτιδήποτε μου επιτρέπει να δημιουργώ! Επίσης, από πέντε χρονών ασχολούμαι με την ιππασία  που λατρεύω και πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει κάτι στο εξωτερικό του αλόγου που κάνει πολύ καλό στο εσωτερικό του ανθρώπου... 

Η αγάπη μου για τα tattoo ξεκίνησε από πολύ νωρίς, πριν κάνω το πρώτο μου. Από μικρή συνήθιζα να γράφω επάνω μου ονόματα από συγκροτήματα που άκουγα, ώστε να φαίνεται πως έχω tattoo. Τώρα πια, αυτή η μορφή τέχνης έχει μπει για τα καλά στη ζωή μου και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου διαφορετικά…

Πλέον εμπνέομαι από ανθρώπους που καταφέρνουν να μου δώσουν έμπνευση, πράγματα που με σημάδεψαν μεγαλώνοντας, μουσικές και ταινίες που με έχουν συνεπάρει. Ευτυχώς μέχρι στιγμής είχα τη τύχη να δημιουργήσουν επάνω μου καλλιτέχνες των οποίων τη δουλειά  θαυμάζω και το στυλ με  αντιπροσωπεύει. Το μεγαλύτερο  ποσοστό των tattoo μου το οφείλω στο Unicorn Tattoo που τα τελευταία πέντε χρόνια έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, μιας και κατά τη γνώμη μου όλο το crew του βελτιώνεται με τη πάροδο του χρόνου.

Θεωρώ πως η τέχνη του tattoo εξαπλώνεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και έχουν αναδειχτεί αρκετοί καταπληκτικοί καλλιτέχνες. Παρ' όλα αυτά το γεγονός ότι όλοι θέλουν να έχουν τον τίτλο του 'tattoo artist' με χαλάει λίγο. Όπως και να' χει, όσον αφορά εμένα, το μόνο σίγουρο είναι  ότι το ταξίδι μου στον κόσμο της τέχνης του tattoo έχει ακόμα συνέχεια… Stay tuned!

Evelyn_12_web

Evelyn_13_web

Evelyn_14_web

Evelyn_15_web

Evelyn_16_web

Evelyn_21_web

Evelyn_19_web

Evelyn_20_b_web

Evelyn_06_web

Evelyn_05_web

Evelyn_04_web

Evelyn_08_web

Evelyn_07_web

Evelyn_10_web

Evelyn_09_web

Evelyn_11_web Evelyn_03_web

Evelyn_02_web Evelyn_01_web

Το HeartbeatInk Tattoo Magazine ευχαριστεί θερμά το Bourbon Bar (Δασκαρόλη 67, Γλυφάδα) για τη φιλοξενία και την πραγματοποίηση της φωτογράφισης.

Photos by Ino Mei.
Make up by Feline Blackmoon.

Nails by Evelyn.
Clothes from Sexy Things.

Top