Το Tattooland άνοιξε τον Ιανουάριο του 1996 από τα αδέλφια Σανοζίδη, Παύλο και Μωυσή. Οι δυο τους ξεκίνησαν σ’ ένα μικρό στούντιο στην οδό Ιωάννου Μιχαήλ 1 στην Πλατεία Ναυαρίνου, με τον Μωυσή tattoo designer και τον Παύλο tattoo artist. Το 2005 το στούντιο μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερο χώρο, στην ίδια οδό στον αριθμό 10 και η οικογένεια του Tattooland μεγάλωσε. Μετά από δεκαοχτώ χρόνια παρουσίας στο χώρο, το Tattooland χρονολογείται ως το παλαιότερο επαγγελματικό στούντιο Tattoo & Body Piercing που λειτουργεί σήμερα στην Θεσσαλονίκη. Το δυναμικό του studio αποτελείται συνολικά από 7 άτομα, εκ των οποίων οι 3 είναι tattoo artists. 

Ο Παύλος ασχολείται επαγγελματικά με το tattoo από το 1994. Δηλώνει κλασικός “τατουατζής” και «χτυπάει» όλα τα tattoo style.

Pavlos-10_web

Pavlos-1_web

Pavlos-7_web

Pavlos-5_web

Pavlos-2_web

Pavlos-3_web

Pavlos-8_web

Pavlos-4_web

Pavlos-6_web

Pavlos-9_web

Ο Θοδωρής (Teo) είναι tattoo artist από το 1997 κι από το 2005 ανήκει στο δυναμικό του Tattooland. Επιδίδεται σε όλα τα στυλ, με πιο αγαπημένα του τα Realistic tattoos.

Teo-2_web

Teo-5_web

Teo-1_web

Teo-4_web

Teo-3_web

Ο Παναγιώτης ασχολείται με το tattoo από το 2009, ενώ το 2013 έγινε μέλος του Tattooland. Δεν ξεχωρίζει κάποιο στυλ ως αγαπημένο, του αρέσουν όλα εξίσου.

Panagiotis-3_web

Panagiotis-2_web

Panagiotis-4_web

Panagiotis-5_web

Panagiotis-1_web

Μωυσής: Shop Manager / Reception.

Κώστας: Body Piercing.

Άννα: Permanent Makeup - Public Relations.

Βενετία: Customer Service.

Crew Photo by Victor Malkievic.

Top